08 май 2014

Социална програма

Скъпи колеги и приятели,

Бих искал да ви запозная със социалната програма на Петия конгрес на БДББ.

Театрално представление

Вечерта на втория ден от конгреса- 06 юни 2014 г., сте поканени  да посетите театралната постановка  „ Шинел“ на театър „Кредо“ с Нина Димитрова и Стелиан Радев. Спектакълът е част от програмата на Театър 199 и всички, които искат да се насладят на представлението и прекрасната актьорска игра, могат да направят това в този театър от 20:15 ч. на 06 юни 2014 г.

И както можете да прочетете на сайта на Театър199:

„Спектакълът „Шинел” по Гогол е един от най- дълго играните български спектакли и един от двата спектакъла в историята на българския театър, станали безспорен хит на най- големия световен фестивал на изкуствата в Единбург през 1996 и 1997 година, както и единственият български спектакъл, игран в „Уест Енд” – Лондон, на сцената на „Кралския Шекспиров Театър” през 2000 година.

14photo

За постановката Театър „Кредо“ е отличен с 15 международни награди.

Постановката „Шинел“ по Гогол донесе на театър „Кредо“ национална и международна известност. Спектакълът се играе 21-ви сезон на сцената на Театър 199, както и по целия свят – на 8 езика, а броят на представленията е вече над 550.“ http://www.theatre199.org/index.php?p=title&name=%D8%C8%CD%C5%CB

Гала вечеря

Гала вечерята ще се състои на 07 юни 2014 г. в ресторант „Метрополитън“,  с начален час 20:00.

По време на вечерята ще свирят музикантите от „Брас Асоциация КОМБО“

logo-site

Формацията е създадена от Михаил Йосифов – един от най-добрите съвременни български музиканти, тромпетист и композитор. Ще имаме удоволствието да слушаме елегантен и красив джаз – Михаил Йосифов в компанията на още четирима чудесни музиканти, един от които е  и талантливият тромбонист  Велислав Стоянов.

http://www.brazzassociation.com/bg/koi-sme-nie

Очакваме ви!

доц.Явор Иванов