15 февруари 2021

ERS Satellites – безплатно онлайн обучение на Европейското  респираторно общество с фокус върху астмата, ХОББ, ILD и хроничната кашлица

Уважаеми колеги, публикуваме поканата, която УС на Българското дружество по белодробни болести получи от Европейското респираторно общество за включване в ERS Satellites 2021.

Едно от особено ценните за пулмолозите в Европа събития – научните срещи ERS Satellites, които са носител на многобройни награди, и тази година ще се проведат виртуално при безплатно участие на всички регистирани медицински специалисти. Четвъртото идздание на ERS Satellites ще се проведе на 2 март 2021 г. и ще запознае пулмологичната общност с най-новите клинични актуализации и научни открития в горещите теми астма, ХОББ, ILD и хронична кашлица, всички представени от експерти по съответната тема. Събитието ще бъде излъчено на живо (live streaming), което ще го направи достъпно по целия свят. Всички членове на БДББ ще могат да имат достъп до това събитие, като се регистрират безплатно като онлайн делегати.

Програмата е разработена в сътрудничество с водещи експерти по темите и ще бъде председателствана от професорите Даяна Столц, Крис Брайтлинг и Ричард Костело.

Най-новата live-streaming технология ще позволи на участниците да се присъединяват практически от всяка точка на света в това интерактивно онлайн събитие.

Събитието е част от продължаващата инициатива на ERS – да осигури висококачествено и достъпно образование за здравни специалисти по целия свят. УС на БДББ смята, че участието в ERS Satellites 2021 е отлична възможност за членовете на дружеството да обогатят своите знания, затова споделяме с вас по-важните подробности за събитието.

ERS Satellites 2021 #ERSsatellites

Дата на провеждане: 2 март 2021 г.

Регистрация до: 2 март 2021 г.

Начин на провеждане: онлайн

Регистрация: БЕЗПЛАТНА

Основни теми: астма, ХОББ, ILD, хронична кашлица

Пълната информация открийте на сайта: https://www.ersnet.org/congress-and-events/ers-satellite

Програмата свалете от тук: https://cdn.ersnet.org/static?node=eb88344a97a2c2244c20&v=1376949:e2627506c10787d50151

Видеоклип от миналогодишното събитие можете да видите тук: https://youtu.be/kPozcVga_yw

Доц. д-р Владимир Ходжев, д.м.н.

Председател на БДББ