03 септември 2019

Юбилейна научна среща на Българското дружество по белодробни болести по повод 110-годишнината на сдружението на пулмолозите

BDBB Logo 110 v.2.cdr
Уважаеми колеги,
Тази година Българското дружество по белодробни болести работи под знака на 110 години от своето създаване. Пулмологичната общност в България ще отбележи историческата годишнина с Юбилейна научна среща, която ще се състои от 18 до 20 октомври в хотел Тракийска резиденция, комплекс Старосел.
Лекции ще изнесат най-уважаваните експерти в областта на белодробните болести, а симпозиуми ще запознаят колегията с новостите в лечението на ХОББ, астма, туберкулоза, интерстициални фибрози и др. Нашето научно събитие ще уважат и водещи имена от различни клонове на медицината у нас, както и гост лектори от чужбина, които ще ни запознаят със своите нови постижения. Почетни лекции ще изнесат Питър Калвърли, Сами Суиса, Йоана Хоростовска.
Записването за участие в Юбилейната научна среща на БДББ става с Регистрационна форма, която можете да изтеглите от ТУК: Reg_form_2019-09-Юбилейна среща. Срок за записване: 9 октомври.
ПРОГРАМАТА на Юбилейната научна среща можете да изтеглите от ТУК: Starosel 2019 Programme за печат
Очакваме Ви!
Управителен съвет на БДББ
Председател: Владимир Ходжев