23 март 2014

VII Национален конгрес по фармакология

PlevenMDПрез втората половина на месец Октомври 2014 /17-19.10.2014 г./ в Плевен ще се проведе VII Национален конгрес по фармакология, организиран от Българско дружество по фармакология и Медицински Университет в Плевен.VI Национален конгрес по фармакология беше проведен с мото „Фармакологията – от експеримента към клиниката”, което даде възможност за успешно показване на участието на фармакологичните практики в редица медицински специалности. Ще запазим тази насока и в предстоящия VII Национален конгрес по фармакология.

VIIНационален конгрес по фармакология се посвещава на 145-годишнина от създаването на Българската Академия на Науките и 40-годишнина от откриването на Медицински Университет в Плевен. Научният форум ще се проведе под патронажа на Председателя на Българската Академия на Науките Стефан Воденичаров и кмета на гр. Плевен Димитър Стойков.

На Конгреса ще бъдат представени и обсъдени данни в едни от най-съществените в медицински и социален аспект области на съвременната фармакология и клинична медицина. С удоволствие Ви призоваваме да вземете участие и да представите данни от Ваши експериментални и клинични проучвания.

Информация

Регистрационна форма